Je situatie

Ben je het overzicht kwijt en heb je een hoop onbetaalde rekeningen? Maak je de post niet meer open en neem je de telefoon niet meer op als er anoniem wordt gebeld? Maak je afspraken met gerechtsdeurwaarder en/of incassobureau’s die je niet kan nakomen waardoor de vaste lasten niet meer betaald kunnen worden en je de verkeerde prioriteiten stelt?

Alle genoemde vragen kunnen lijden tot een loonbeslag en nog een hele hoop vervelende situaties waardoor je last kan krijgen van slapeloze nachten of andere klachten. Wil je dat niet meer langer en ben je toe aan een stap in de goede richting? Wacht dan niet langer om een intakegesprek met ons aan te gaan.

Money Balance is de schakel tussen jou en de schuldeiser(s). Wij zijn het aanspreekpunt en nemen al het contact met schuldeisers over. Hierdoor durf je al snel weer de post open te maken en de telefoon op te nemen.

Heb je een koophuis?
Als er hypotheekachterstand is kunnen wij hulp aanbieden, mits de achterstanden niet te hoog zijn opgelopen. Ons advies is dan ook bij een hypotheekachterstand direct hulp in te schakelen.

Bekijk onze aanpak

Over Money Balance

Money Balance kan op verschillende manieren worden ingezet voor mensen met financiële problemen.

Ons doel is het op orde brengen van je financiële situatie, ongeacht de hoogte van je schuld of het inzichtelijk maken van je inkomsten en uitgaven zonder dat je schulden hebt.

Nathalie van Lienen

Money Balance