Over Money Balance

Money Balance helpt mensen met schulden of mensen die het overzicht in hun financiële situatie kwijt zijn. Wij zetten ons volledig in om personen en huishoudens financieel gezond te maken, ongeacht de hoogte van schulden. Budgetbeheer voor iedereen, voor een schuldenvrije toekomst. Onze insteek is dat iedereen geholpen kan en moet worden. Het zal in sommige gevallen niet altijd gemakkelijk zijn, gelukkig denken wij niet in problemen maar in oplossingen.

Money Balance helpt je om orde te scheppen in je financiële situatie en laat zien op welk vlak het misgaat. Ook coachen wij je op je gedrag ten opzichte van geld en uitgaven. Door middel van een inkomsten- en uitgaven overzicht maken wij duidelijk waar de onbalans ontstaat en hoe dit op te lossen. Money balance maakt schulden bespreekbaar.

Wij weten uit ervaring dat als er financiële problemen ontstaan zijn ongeacht wat de situatie ook is dat er een oplossing moet komen, daarin is de eerste stap naar hulp de moeilijkste.

Samen met jou beheren wij je geld volgens een vooraf afgesproken plan. Zo kan je nooit méér geld uitgeven dan er binnenkomt. Een groot deel van je inkomsten worden gebruikt voor het betalen van de vaste lasten. Denk hierbij aan je huur, gas, water en licht. Money Balance stelt een plan op met al je inkomsten en uitgaven.

Over Money Balance

Money Balance kan op verschillende manieren worden ingezet voor mensen met financiële problemen.

Ons doel is het op orde brengen van je financiële situatie, ongeacht de hoogte van je schuld of het inzichtelijk maken van je inkomsten en uitgaven zonder dat je schulden hebt.

Nathalie van Lienen

Money Balance