Cliënten over Money Balance

Onderstaande referenties zijn geschreven door een aantal van onze cliënten. Zo krijgt u een beter beeld van de samenwerkingen die we hebben met onze cliënten. Wij hebben onze cliënten twee vragen gesteld; Hoe ziet u Money Balance als Bedrijf? en hoe ziet u mij als persoon? Wegens privacy gevoelige informatie tonen wij alleen de voornaam.

...

Chantal (41)

Ik vind Money Balance geweldig, weet van aanpakken en is betrouwbaar waardoor ik als cliënt tot rust ben gekomen. De eerlijkheid en oprechtheid is geweldig. Zou niet weten waar ik vandaag aan dag zonder Money Balance zou zijn.

...

Sabrina (38)

Professioneel en alles gaat altijd in overleg. Iets wat ik zeer kan waarderen. Erg vriendelijk, kan het ook over privé dingen hebben, niet alleen over financiële zaken. Ben erg blij met Money Balance die ervoor zorgen dat alles geregeld word zodat ik een fijne toekomst tegemoet ga!

...

Patricia (62) en dochter (37)

We zijn heel erg tevreden over de service van Money Balance. Zeer klantvriendelijk en gericht op denken in oplossingen. Vriendelijk, betrouwbaar en komen al de beloften na. Money Balance houd constant contact met ons als cliënt. Je wordt ook op de hoogte gehouden met de stand van zaken. Bij problemen wordt er goed meegedacht en komt er een oplossing.

Money Balance heeft mijn moeder geholpen bij een verschrikkelijk financiële situatie. Ze hebben ons bijgestaan en ondersteund met de diensten die ze verrichten. Ze hebben de zorg en de financiële onzekerheid binnen ons huis weggenomen waardoor wij nu de hoop in onze toekomst kunnen zien. Je kan altijd bij ze terecht met alle problemen en het vertrouwen hebben dat ze jou goed en bruikbaar advies geven. Kortom een dikke aanrader.

...

Wesley (30)

Vind het betrouwbaar overkomen en je wordt ook echt goed geholpen. Ik vind dat me goed helpt, dat je me snapt en dat als je iets hebt kan je Money Balance terecht. Het goed voelt en vertrouwd. Ben heel blij.

...

Ellen

Money Balance vind ik een professioneel goed bedrijf. Als je naar de informatie kijkt van dit bedrijf word je gelijk goed op de hoogte gebracht hoe dit werkt. Dit zorgt ervoor dat de drempel niet hoog ligt om contact op te nemen om zo verdere stappen te ondernemen.

Als persoon kom jij bij mij goed over. Dat gevoel kwam bij mij gelijk binnen bij onze eerste ontmoeting. En bij het intakegesprek werd dit alleen maar sterker. En nu we weer een tijdje verder zijn kan ik wel zeggen dat je zeer professioneel bent in je werk. Je komt betrouwbaar over en weet waar je mee bezig bent. Ik zal ook geen moment twijfelen om jou aan te bevelen bij mensen die financiële hulp nodig hebben.

Over Money Balance

Money Balance kan op verschillende manieren worden ingezet voor mensen met financiële problemen.

Ons doel is het op orde brengen van je financiële situatie, ongeacht de hoogte van je schuld of het inzichtelijk maken van je inkomsten en uitgaven zonder dat je schulden hebt.

Nathalie van Lienen

Money Balance